ForumCacak
Dobrodošli na^^CACAK FORUM^^.

Da bi videli kompletan sadržaj foruma, morate se registrovati ili ulogovati!

Navigacija

Pogledaj šta je novo na forumu

Welcome!

Kao registrovani član Cacak foruma , vi možete učestovati u diskusijama, razmenjivati privatne poruke sa drugim članovima naše zajednice. Pre svega, jedino kao registrovani član možete imati pun pristup forumu, odnosno videti njegov celokupan sadržaj!


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se


O forumu
   • Please log in to reply

  Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

  #1

  SNooPy89

  SNooPy89
  Main site administrator
  Main site administrator
  taj Ned 14 Jun 2015 - 14:45
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  • Forum CACAK je nastao 2010. godine, pod prvobitnim imenom: cacakcafe forum. Treba napomenuti da se ovaj forum ne odnosi samo na grad CACAK! Na ovom forumu možete naći sve što vas zanima, možete i sami učestvovati u njegovoj izgradnji (dodeljujemo pozicije moderatora i administratora vrednim članovima), možete skidati legalan sadržaj, a akcenat je stavljen na zabavne sadržaje (muzika, film, serija, zanimljivosti...). Na facebook stranici se nalazi samo deo sadržaja koje naš forum ima. Posetite nas i nećete se pokajati!

  • Cilj osnivanja foruma je povezivanje ljudi radi druženja, zabave, diskutovanja o mnogim temama. Takođe na ovom forumu možete zatražiti pomoć o bilo čemu, prikupiti informacije o raznim oblastima. Možete još i zatražiti nešto što već drugo tražite (sadržaj mora biti besplatan i kao takav dostupan), a mi ćem se potruditi da vam nađemo u što kraćem roku. Možete i sami učestvovati u izgradnji foruma...  • Forumu mogu pristupiti svi članovi bez obzira na versku, nacionalnu i rasnu pripadnost!   http://cacak.forumsr.net

  Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]  Dozvole ovog foruma:
  Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu