ForumCacak
Dobrodošli na^^CACAK FORUM^^.

Da bi videli kompletan sadržaj foruma, morate se registrovati ili ulogovati!
Dobrodošli na Cacak forum!
Za pun pristup forumu, morate se registrovati, ili, ako ste već registrovani, ulogovati. Kada se jednom registrujete, bićete u mogućnosti, ne samo da pregledate forum, već i da otvarate nove teme i još mnogo toga! Ova poruka će nestati kada se registrujete i ulogujete na forum.
Prijavi se na forum Kreiraj nalog

Foto

Pravilnik  • Por favor, inicie sesión para responder

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

#1
Fuera de línea
SNooPy89
taj Sub 14 Avg 2010 - 16:41


SNooPy89

Main site administrator

Main site administrator
Sledeći tekst sadrži pravila i uslove kojih se svi članovi MORAJU pridržavati...


Za kategorije DOWNLOAD i POTRAZNJA:
-Administratori/Moderatori NE odgovaraju za posledice nastale čitanjem, downloadom ili instaliranjem bilo kakvog sadržaja sa ovog foruma. Na nasem serveru se ne nalaze fajlovi niti datoteke i materijali čija se distribucija može podvesti pod kršenje Zakona. Dozvoljen je samo legalan i besplatan sadržaj, gde se fajlovi i datoteke ne nalaze na našim serverima, već samo linkovi ka drugim sajtovima. Takođe, zabranjeno je postavljanje nelegalnog sadržaja, već samo legalnog (besplatnog) od strane drugih članova. Nepoštovanje ovoga (postavljanje nelegalnog sadržaja) biće strogo sankcionisano!

1) Zabranjeno je reklamiranje drugih foruma.Da bi mogli da se reklamirate, potrebno je da sakupite 30 postova... Postoji mogućnost da se dogovorimo u drugačije. Javite se administraotur na privatnu poruku. U okviru toga, postoji posebna tema, koju mogu videti članovi, koji, kao što je napisano, sakupe 30 i više postova... Po reklamiranju, postavljamo banner foruma na početnu stranicu, a članovi dobijaju mogućnost da u okviru teme na forumu, reklamiranju svoj forum, gde je taj post vidljiv SVIMA...
2) Zabranjeno je bilo kakvo vređanje na forumu (po verskoj, nacionalnoj osnovi). Ukoliko do toga dođe, odmah obavestiti admine, a član koji je vređao, kažnjava se udaljavanjem sa foruma.
3) Pre nego što otvorite novu temu, prvo je pretražite, jer možda već postoji na forumu. Ako nema, pitajte, mi ćemo se truditi da vam u najkraćem roku ispunimo želju.
4)Avatari i potpisi ne smeju da sadrže slike koji pozivaju na versku, nacionalnu mržnju, slike pornografskog sadržaja. Administratori zadržavaju pravo da takve avatare uklone.
5)Najstrože se zabranjuje kopiranje sadržaja sa foruma
6 ) Isti član ne sme da postuje jednu poruku za drugom. Za to postoji EDIT opcija.
7) Kada otvarate novu temu, vodite računa o imenovanju iste. Svaki topik mora da sadrži informacije o linku koji se postavlja, eventualno sliku (filmovi, igrice)
8)Zabranjeno je prijavljivanje sa nickovima koji imaju vulgaran sadržaj. 
9) Za ostala pitanja i nejasnoće, obratite se administratorima preko pp ili u temi Pitanja i Predlozi.
10) Za sve ostale nejasnoće, javite se administratoru na privatnu poruku ili email.
Ugodan boravak na forumu želi vam ADMIN TEAM!

https://cacak.forumsr.net

Poruka [Strana 1 od 1]