ForumCacak
Dobrodošli na^^CACAK FORUM^^.

Da bi videli kompletan sadržaj foruma, morate se registrovati ili ulogovati!
ForumCacak
Dobrodošli na^^CACAK FORUM^^.

Da bi videli kompletan sadržaj foruma, morate se registrovati ili ulogovati!
Dobrodošli na Cacak forum!
Za pun pristup forumu, morate se registrovati, ili, ako ste već registrovani, ulogovati. Kada se jednom registrujete, bićete u mogućnosti, ne samo da pregledate forum, već i da otvarate nove teme i još mnogo toga! Ova poruka će nestati kada se registrujete i ulogujete na forum.
Prijavi se na forum Kreiraj nalog

Foto

O forumu  • Por favor, inicie sesión para responder

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

#1
Fuera de línea
SNooPy89
Ned 14 Jun 2015 - 14:45


SNooPy89

Main site administrator

Main site administrator
[You must be registered and logged in to see this image.]

  • Forum CACAK je nastao 2010. godine, pod prvobitnim imenom: cacakcafe forum. Treba napomenuti da se ovaj forum ne odnosi samo na grad CACAK! Na ovom forumu možete naći sve što vas zanima, možete i sami učestvovati u njegovoj izgradnji (dodeljujemo pozicije moderatora i administratora vrednim članovima), možete skidati legalan sadržaj, a akcenat je stavljen na zabavne sadržaje (muzika, film, serija, zanimljivosti...). Na facebook stranici se nalazi samo deo sadržaja koje naš forum ima. Posetite nas i nećete se pokajati!

  • Cilj osnivanja foruma je povezivanje ljudi radi druženja, zabave, diskutovanja o mnogim temama. Takođe na ovom forumu možete zatražiti pomoć o bilo čemu, prikupiti informacije o raznim oblastima. Možete još i zatražiti nešto što već drugo tražite (sadržaj mora biti besplatan i kao takav dostupan), a mi ćem se potruditi da vam nađemo u što kraćem roku. Možete i sami učestvovati u izgradnji foruma...  • Forumu mogu pristupiti svi članovi bez obzira na versku, nacionalnu i rasnu pripadnost! https://cacak.forumsr.net

Poruka [Strana 1 od 1]